W’eau Full Inverter Jacuzzi Warmtepomp 5,5kW

De W’eau Full Inverter 5,5kW jacuzzi warmtepomp is een aantrekkelijk geprijsd topmodel dat uitstekende prestaties levert en beschikt over een energiezuinige Full inverter technologie. Hierdoor verwarmt de warmtepomp jouw jacuzzi energiezuinig op en geniet je van wel 75% lager stroomverbruik. En dit al vanaf een buitentemperatuur van -15 graden. Deze warmtepomp is geschikt voor vrijwel elke jacuzzi en zwemspa.

Wilt u deze warmtepomp graag laten installeren?

Ook kunnen wij eventueel de gehele installatie van de warmtepomp op uw jacuzzi verzorgen. Bij de installatie zit alles inbegrepen wat nodig is om de warmtepomp te laten functioneren op uw jacuzzi. Bekijk hier onze warmtepomp installatie service.

 999,00

✔ Gratis verzending vanaf € 100,-

Op voorraad

Heeft u vragen of kunt u bepaalde onderdelen niet vinden? neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook kunnen wij eventueel de benodigde onderdelen voor u monteren. Bekijk onze contactpagina of stuur ons een chatbericht.

W’eau Full Inverter Jacuzzi Warmtepomp 5,5kW

De W’eau Full Inverter 5,5kW jacuzzi warmtepomp is een aantrekkelijk geprijsd topmodel dat uitstekende prestaties levert. Door een combinatie van hoog rendement en de beste materialen beschik je hiermee over een zeer betrouwbare en energiezuinige verwarmer voor je jacuzzi. Dankzij deze warmtepomp stap je het gehele jaar door in een aangenaam verwarmde jacuzzi. Hierdoor verwarm je jacuzzi's en zwemspa's energiezuinig en met optimale prestaties. We adviseren deze warmtepomp voor vrijwel alle jacuzzi's tot aan grote zwemspa's om de voordelen van de full inverter technologie optimaal te benutten.

Hoogwaardige jacuzzi warmtepomp met inhoud

De warmtepomp onderscheidt zich van andere warmtepompen in dit prijssegment door de oerdegelijke materialen. De omkasting van hoogwaardig ABS kunststof maakt de warmtepomp roestvrij. De Mitsubishi compressor, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, zorgt samen met de twisted titanium warmtewisselaar voor optimale prestaties. Dat zie je terug in het uitstekende rendement van maximaal 1 op 15,8. Om de energievoordelen volledig te benutten, adviseren we je om te kiezen voor enige overcapaciteit. De warmtepomp werkt bovendien met een laag geluidsniveau van maximaal 28 dB op 10 meter. Door de inverter technologie werkt de warmtepomp in werkelijkheid stiller wanneer deze niet meer op vol vermogen hoeft te draaien.

Verwarmt je jacuzzi op een slimme manier

Deze W’eau warmtepomp maakt gebruik van Full Inverter technologie. De warmtepomp kiest precies het vermogen dat hij nodig heeft om je jacuzzi warm te krijgen of op temperatuur te houden. De warmtepomp schakelt snel in als de temperatuur daalt en het apparaat verbruikt ook niet meer energie dan nodig is. Dat ga je zeker merken op je energierekening.

Geïntegreerde wifi-module

Het bekijken van deze W’eau full Inverter jacuzzi warmtepomp is super eenvoudig dankzij de geïntegreerde wifi-module. Met je smartphone bekijk je de temperatuur, en ontvang je informatie over een eventuele storing. Vanaf nu bekijk je de W’eau full Inverter dus lekker vanuit je luie stoel

Met condens aansluiting en verbeterd display

Naast de eerder genoemde verbeteringen is de W’eau full Inverter uitgebreid met een condens aansluiting en wordt er standaard een condens slangetje meegeleverd. Hiermee voer je condenswater netjes af en heb je geen last meer van plassen water rondom de warmtepomp. Verder is deze variant voorzien van een verbeterd display. Voor een hoger gebruiksgemak zijn de touchscreen knoppen vervangen door echte knopjes.

Wilt u deze warmtepomp graag laten installeren?

Ook kunnen wij eventueel de gehele installatie van de warmtepomp op uw jacuzzi verzorgen. Bij de installatie zit alles inbegrepen wat nodig is om de warmtepomp te laten functioneren op uw jacuzzi. Bekijk hier onze warmtepomp installatie service.

Specificaties

Inhoud jacuzzi Max. 16,5m³
Lengte seizoen Gehele jaar
Verwarmingscapaciteit bij 15° 4 kW
Verwarmingscapaciteit bij 26° 6 kW
Type warmtepomp Full Inverter
Functies Verwarmen én koelen
Temperatuur range 8°C ~ 40°C bij verwarmen
8°C ~ 28°C bij koelen
Werktemperatuur -15°C ~ 43°C
Luchtuitlaat Horizontaal
Wifi-module Ja, geïntegreerd
Zoutwaterbestendig Ja
Flow Switch Ja
Ontdooifunctie Handmatig, Automatisch
Timerfunctie Nee
Maximaal rendement 1 op 15,6
COP-waarde bij 15° 4,9 – 67,6
COP-waarde bij 26° 6,8 – 15,6
Opgenomen Vermogen 0,09 – 0,84
Geluidsniveau op 1m 38 ~ 48 dB
Geluidsniveau op 10m 20 ~ 28 dB
Standaard aansluiting 50 mm
Minimaal debiet 2,5 m3/u
Voorzien van stekker
Spanning 230V (wisselstroom)
Onderdelen Mitsubishi Twin Rotary Compressor, Twisted Titanium Warmtewisselaar, Brushless DC ventilatiemotor
Type gas R32
Gewicht 43 kg
Afmetingen 77 x 34 x 47 cm (lxbxh)
Materiaal omkasting ABS (kunststof)
Kleur Grijs
Garantie 2 jaar
EAN-code 8720618324245
Fabrikantcode WFI-005
Inhoud verpakking Warmtepomp, 50mm koppelingen, Rubberen voeten (4x), Slang en koppeling voor condensatie, Handleiding

1 beoordeling voor W’eau Full Inverter Jacuzzi Warmtepomp 5,5kW

  1. Jeanine

    Werkt zeer goed! Bedankt

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.