Jacuzzi warmtepomp installatie

Voordelig uw jacuzzi laten voorzien van een energiebesparende warmtepomp ✔

•  Universele installatie voor alle soorten jacuzzi’s
  Complete all-in installatie voor één vaste prijs
  Geïntegreerd op uw jacuzzi besturingssysteem

Meer informatieKies uw installatie

4.5kW Warmtepomp installatie

jacuzzi warmtepomp

5kW Warmtepomp installatie

jacuzzi warmtepomp
  • Complete installatie:  € 1999,-
  • Warmtepomp: Vian Power C5 Plus inverter
  • Geschikt voor: 2 tot 6+ persoons jacuzzi’s

5.5kW Warmtepomp installatie

jacuzzi warmtepomp

Jacuzzi Warmtepomp laten installeren door Relaxation Spa’s

Bij Relaxation Spa’s kunt u genieten van de voordelen van een energiezuinige warmtepomp op uw jacuzzi, hottub of zwemspa. Wij begrijpen dat het hebben van een spa of zwembad een luxe is waar u graag van wilt genieten zonder hoge energierekeningen. Daarom bieden wij bij Relaxation Spa’s een efficiënte en kosteneffectieve oplossing in de vorm van een complete warmtepomp installatie.

Wij bieden complete installaties aan zonder extra kosten. U krijgt bij ons waar voor uw geld en wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en diensten. Onze warmtepompinstallaties zijn ontworpen om de energie-efficiëntie van uw jacuzzi, hottub of zwemspa optimaal te verbeteren en zo uw energierekening te verlagen zonder afbreuk op het comfort en gebruiksgemak.

Onze deskundige technici zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het installeren van warmtepompen op jacuzzi’s en spa’s. Wij zorgen ervoor dat alles wat nodig is om de warmtepomp te installeren op uw huidige jacuzzi of spa, wordt gemonteerd. Of u nu een nieuwe jacuzzi heeft aangeschaft of een tweedehands jacuzzi heeft, onze professionele en ervaren installateurs zorgen ervoor dat uw warmtepompinstallatie vakkundig wordt geïnstalleerd.

De unieke voordelen van onze warmtepomp installatie

Bij Relaxation Spa’s zijn we er trots op dat we een oplossing hebben ontwikkeld om onze warmtepompen te kunnen installeren op vrijwel elke jacuzzi of spa. Door middel van een aantal slimme technieken zijn we in staat om de warmtepomp aan te laten sturen door uw jacuzzi besturingssysteem en bedieningspaneel, waardoor de warmtepomp naadloos wordt geintegreert op uw jacuzzi. Dit betekent dat u geen extra, dure systemen hoeft aan te schaffen, of te wennen aan nieuwe interfaces of systemen, en blijft het vertrouwde comfort en gebruiksgemak van uw jacuzzi behouden.

Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere aanbieders en richten wij ons op duurzaamheid en energiezuinigheid zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak die u gewend bent. Bovendien bieden wij onze producten en diensten aan tegen scherpe tarieven, waardoor u profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt en dat u nog jarenlang plezier zult hebben van uw jacuzzi warmtepomp installatie.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het verduurzamen van uw jacuzzi of spa, dan bent u bij Relaxation Spa’s aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag verder!

warmtepomp installatie
jacuzzi warmtepompen
jacuzzi warmtepomp installeren
jacuzzi warmtepomp