Jacuzzi isolering

een jacuzzi altijd op de juiste temperatuur en een lagere energierekening

Met stijgende energieprijzen is een goede jacuzzi isolering nog nooit zo belangrijk geweest. Bij Relaxation Spas begrijpen we de noodzaak van verbeterde jacuzzi isolatie. Met trots introduceren wij dan ook onze Relaxation Spas collectie, de toekomst op het gebied van wellness & design.

Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste technologische constructies voor onze jacuzzi’s en de beste jacuzzi isolering. Wij maken gebruik van verschillende technieken om onze jacuzzi’s zo efficiënt mogelijk te laten werken. Mede door onze Triple Platinum isolatietechnieken, energiezuinige circulatiepompen en strategisch gebouwde constructies kunnen wij het stroomverbruik jacuzzi beperken en zo uw energierekening betaalbaar houden.

Waarom is de jacuzzi isolatie zo belangrijk?

Om het water in uw spa op de juiste temperatuur te houden, is het belangrijk om een ​​efficiënt verwarmingssysteem en goede jacuzzi isolatie te gebruiken. Een goede jacuzzi isolering houdt het spawater op de juiste temperatuur en vermindert zo de belasting van het verwarmingssysteem. En wie zegt verminderen van de belasting van de werking van het verwarmingssysteem, zegt ook verlaging van de elektriciteitsrekening. Slechte isolatie daarentegen gaat gepaard met warmteverlies, een hoger energieverbruik en dus een hogere rekening.

Thermische schok

Daarnaast is het ook belangrijk om het temperatuurverschil tussen het spawater en de buitentemperatuur te verlagen. Dit kan namelijk een thermische schok veroorzaken. Een thermische schok is net zo gevaarlijk voor de tank als voor de leidingen en leidingen van uw spa. Er is een risico op barsten in de leidingen en een risico op lekkage.
Een goede jacuzzi isolatie houdt het spawater op de juiste temperatuur en vermindert zo de belasting van het warmtesysteem.

Wat zijn de verschillende isolatiesystemen van een spa?

Bij de constructie van onze jacuzzi’s uit de Relaxation Spa’s collectie hebben we rekening gehouden met de drie belangrijkste isolatiesystemen voor een spa. Hierdoor kunnen we elke jacuzzi extra isoleren:

  • Thermische isolatie (warmtebehoud van boven, zijkanten en isolatie onder jacuzzi)
  • Structurele isolatie (absorptie van schokken, pomp druk, vermindert het risico op lekken, versterkt de spa als geheel, onderhoudt de leidingen)
  • Geluidsisolatie (isolatie van motorgeluid, trillingen, onderdrukking van het klankkast effect).

De best geisoleerde jacuzzi’s

Doordat wij al meer dan 15 jaar actief zijn in de jacuzzi branch, zijn wij gespecialiseerd in de productie, onderhoud en reparaties aan jacuzzi’s. Hierdoor zijn we gaan gaan nadenken over, en hoe we jacuzzi’s kunnen bouwen met een betere isolering die energiezuiniger zijn.

Dit heeft geleid tot het produceren van onze eigen Relaxation Spas collectie, waar we uitsluitend gebruik maken van de nieuwste technologieën en isolatie technieken om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Onze Relaxation Spas maken gebruik van energie zuinige jetpompen en de modernste isolatie technieken om de warmte zo lang mogelijk vast te houden.

Verschillende uitvoeringen Relaxation Spas

Uiteraard heeft niet iedereen evenveel ruimte voor de plaatsing van een jacuzzi in de tuin of op het dakterras. Daarom hebben wij bij Relaxation Spas verschillende uitvoeringen geproduceerd. Heeft u bijvoorbeeld minder ruimte maar wilt u toch genieten van 2 ligplaatsen en drie zitplaatsen kijk dan eens naar onze Aqua Duo Relaxation Spa, niet alleen geniet u van de 37 massage massage jets en de krachtige jet pomp voor de ultieme massage, maar ook van onze kwaliteitsproducten zoals de balboa elektronica, led verlichting en structurele en thermische isolatie.

Indien u maximaal wilt genieten van een spa, dan raden wij onze Senix Duo Relaxation Spa aan. Deze jacuzzi is uitgevoerd met 5 zitplaatsen, 2 ligplaatsen, 88 massagejets en maar liefst drie massage pompen. Ook beschikt de Senix Duo over een complete en moderne uitrusting die van alle gemakken is voorzien zoals een Balboa digitaal touchscreen, de nieuwste balboa elektronica en een magisch LED verlichtingspakket. Uiteraard beschikt de Senix Duo, net als al onze andere spa’s, over de modernste isolatie, constructies, energie-efficiëntie en warmtebehoud.

Wilt u alle Relaxation Spas bekijken? Bekijk dan ons overzicht en vind de spa die het beste bij uw wensen past!

De vele voordelen van een Relaxation Spa Jacuzzi

Wanneer u overweegt om een spa aan te schaffen, is het zeker het overwegen waard om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Niet alleen kunt u onze jacuzzi’s of een jacuzzi warmtepomp hier bekijken maar wij kunnen u ook alles vertellen over de verschillende isolatietechnieken die wij gebruiken om het energieverbruik van onze spa’s zo laag mogelijk te houden. Daarnaast kunt u de verschillende modellen en onze tweedehands jacuzzi’s bekijken. Bijkomend voordeel is dat als u een spa aanschaft bij Relaxation Spas, u altijd verzekerd bent service en onderhoud aan uw spa. Wij bieden een garantie tot 25 jaar!

Rate this page