Tweedehands Spa's

Passende aanbiedingen voor ieder budget

  Sterk wisselend aanbod gebruikte jacuzzi’s
  Tweedehands jacuzzi’s in uitmuntende staat
 Merken zoals: Hotspring, Sundance, Balboa

 

Bekijk ons aanbodNeem contact op
hotspring jacuzzi

HotSpring HotSpot Relay

Kuipkleur – Sterling White

hotspring jacuzzi

6 Plaatsen

213 x 213 x 93 cm

35 massage jets

2 Massagepompen

Zeer energie-efficiënt

HotSpring jacuzzi’s zijn de #1 jacuzzi’s op de markt en staan in voor langdurigheid, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie. De HotSpring jacuzzi verkeerd in nieuwstaat en is zeer weinig gebruikt. Ook heeft de jacuzzi altijd overdekt gestaan. De HotSpot komt met 1 jaar garantie, starterspakket, gratis levering en ingebruiksstelling.

€ 5.450,-

hotspring jacuzzi
hotspring jacuzzi
hotspring jacuzzi
hotspring jacuzzi
design jacuzzi

Artesian Spa Pelican Bay

Kuipkleur – Oyster opal

design jacuzzi

8 Plaatsen

275 x 235 x 97 cm

69 massage jets

5 Massagepompen

Aparte circulatiepomp

De Pelican Bay is de ultieme therapeutische spa-ervaring ontworpen voor grote gezinnen. Deze ruime spa is voorzien van krachtige jets en individuele bediening voor de massagestoelen voor een aanpasbare en zeer persoonlijke ervaring. De Pelican Bay zal zeker helpen de stress van het dagelijks leven strategisch en systematisch te verlichten, in een uitgebreid, ontspannend en ultramodern dagelijks uitje.

€ 6.999,-

hotspring jacuzzi

Sunspa Tenerife

Kuipkleur – White Pearl

hotspring jacuzzi

6 Plaatsen

227 x 227 x 87 cm

65 massage jets

2 Massagepompen + Airblower

Aparte circulatiepomp

De Sunspa jacuzzi verkeerd in zeer nette staat. Heeft onlangs nieuwe kussens en cover gekregen. Ook is de jacuzzi geheel nagekeken en heeft een grote onderhoudsbeurt gehad. De Sunspa jacuzzi wordt geleverd met: 3 maanden garantie op alle electronica | Gratis levering en ingebruiksstelling | Gratis éérste onderhoudsbeurt | Nieuwe filters

€ 4.999,-

hotspring jacuzzi
hotspring jacuzzi
hotspring jacuzzi
hotspring jacuzzi

Tweedehands jacuzzis in uitmuntende staat met garantie

Wij kopen kwalitatieve jacuzzi’s in, knappen deze op en verkopen deze weer. Onze kracht zit in de kennis en werkervaring in het repareren, onderhouden en verkopen van jacuzzi’s. Wij hebben een prachtig sterk wisselend aanbod in gebruikte jacuzzi’s. Als u een tweedehands jacuzzi koopt bij Relaxation spa’s dan kunt u er zeker van zijn dat de jacuzzi tip top in orde is en zorgvuldig is nagekeken en waar nodig gerepareerd zodat u zorgeloos kunt genieten van de bij ons aangekochte tweedehands jacuzzi. Daarbij ontvangt u ook een garantieperiode van 6 maanden op alle electronica.

Tweedehands jacuzzi voor een mooie prijs

Met een tweedehands jacuzzi van Relaxation Spa’s heeft u de zekerheid van een in goede staat verkerende jacuzzi voor een mooie prijs.

Wij adviseren u bij de aankoop van zowel een design jacuzzi als een tweedehands jacuzzi en ook na de aankoop is onze jarenlange ervaring uw voordeel. Wij verzorgen tevens het jacuzzi onderhoud en de installatie van uw spa.

In onze showroom kunt u onze spa’s komen bewonderen en uitproberen.