Jacuzzi Limburg

Een jacuzzi kopen is een investering. Een investering in uw gezondheid, door de ontspannende waarde van een jacuzzi, maar ook in de waarde van uw huis. Een investering waar u ook even de tijd voor neemt om uit te vinden waar u op moet letten wanneer u een jacuzzi warmtepomp of jacuzzi Limburg kopen wilt. Er zijn vele verschillende soorten jacuzzi’s op de markt en de ene jacuzzi is de andere niet. Het stroomverbruik is een belangrijke factor evenals de afmetingen van een jacuzzi. Daarnaast heeft ook niet elke stad een jacuzzi winkel. Gelukkig kunt u, als u een jacuzzi in Limburg zoekt, terecht bij Relaxation Spa’s!

Relaxation Spa Jacuzzi’s

Al meer dan 15 jaar actief in de jacuzzi branche, zijn wij gespecialiseerd in de productie, onderhoud en reparaties aan tweedehands jacuzzi’s en nieuwe design jacuzzi’s. Door onze jarenlange ervaring met het werk aan jacuzzi’s zijn we gaan nadenken over hoe we jacuzzi’s innovatiever en energiezuiniger kunnen maken. Immers, de hoge energiekosten vormt voor veel consumenten een belangrijke obstakel om een jacuzzi kopen Limburg.

Dit heeft geleid tot het produceren van onze eigen Relaxation Spas collectie, waar we uitsluitend gebruik maken van de nieuwste technologieën en isolatie technieken om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Onze Relaxation Spas maken gebruik van energiuezuigende jetpompen en de modernste isolatie technieken om de warmte lang vast te houden.

Design en Comfort

Uiteraard hebben we ook aan het design en comfort gedacht, en onze Relaxation Spas zijn naast een toegevoegde waarde voor uw tuin of dakterras, ook nog eens super comfortabel. Ondanks de compacte afmetingen is er ruim voldoende plaats voor meerdere personen,is er gedacht aan ligvlakken en zijn er meer dan voldoende jetpompen geplaatst zodat iedereen in uw bubbelbad Limburg kan genieten van een ongeëvenaarde krachtige massage.

Verschillende uitvoeringen

Onze energiezuinige jacuzzi’s en Relaxation Spas zijn verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Heeft u beperkte ruimte om een jacuzzi te plaatsen dan is onze Aqua Relaxation Spa bij uitstek geschikt . Ondanks de kleinere afmetingen biedt deze hottub Limburg genoeg ruimte voor 6 personen met 5 zitplaatsen en 1 ligplaats. Ook aan de afwerking is gedacht, deze spa wordt geleverd in Elegant Grey, terwijl het bad zelf uitgevoerd is in white marble. Een lust voor het oog!

Wilt u juist een een grote jacuzzi kopen Limburg? Bekijk dan onze Senix Duo Relaxation Spa. Het topmodel uit onze collectie heeft 2 voorgevormde ligvlakken en 3 zitplaatsen en zodat er volop de ruimte is om te genieten van een hydrotherapeutische massage. De 88 massagejets en de drie krachtige jet pompen bent u verzekerd van de best mogelijke massage!

Wilt u alle Relaxation Spas bekijken? Kijk dan hier voor een overzicht en kijk welke hottub Limburg het beste bij uw wensen past!

De vele voordelen van een Relaxation Spa Jacuzzi

Niet alleen is een Relaxation Spa goed voor uw gezondheid, door de ontspannende werking van de massagestralen en jetpompen, maar zijn ook nog eens goed voor uw portemonnee door het lage energieverbruik van onze hottub Limburg. Daarnaast kunnen wij u ten alle tijden bijstaan met een eventuele reparatie of onderhoud aan uw Relaxation Spa doordat wij bij u in de regio werkzaam zijn. Sowieso geniet u van 25 jaar garantie op al onze Relaxation Spas. Ze gaan dus een levenlang mee!

Bekijk onze Relaxation Spa jacuzzi in onze showroom

Uiteraard kunt u al onze Relaxation Spa modellen bekijken en uitproberen in onze showroom. Het comfort van de zit- en ligplaatsen van de spa is heel belangrijk. Om er zeker van te zijn dat het comfortgehalte is zoals u het verwacht, kunt u vóór de aankoop bij ons gerust eens in de spa gaan zitten. Daarnaast kunt u alle electoniosche functies van de verschillende spa’s bekijken zoals de LED verlichting en het touchscreen display.

Is de aanschaf van een nieuwe spa iets te hoog voor uw budget? Bekijk dan in onze showroom en jacuzzi winkel onze gebruikte jacuzzi’s. Deze doen zeker niet onder voor onze nieuwe modellen, maar kunnen uw aanschafkosten flink verminderen. Alle tweedehands jacuzii’s zijn door ons nagelopen en gecheckt,en ook hier heeft u garantie op. Kom daarom snel bij ons langs en vind een jacuzzi te koop Limburg voor een eerlijke prijs!

Waarom een jacuzzi kopen bij Relaxation Spas?

Er zijn verschillende redenen om Relaxation Spa te kopen. Hieronder zetten we ze voor u nog eens op een rijtje:

  • Energie efficient
  • Magisch design
  • Tot 25 jaar garantie
  • Duurzame constructie
  • Nieuwste electronica
  • Altijd bij u in de buurt