Energie zuinige jacuzzi

 

Een jacuzzi moet verwarmd worden om het water op temperatuur te brengen en te houden. Omgevingsfactoren en een slechte of beperkte isolatie kunnen de verwarmingselementen in uw spa flink aan het werk zetten. Daarnaast dragen het aantal massage pompen, het aantal massagestralen, de elektronica en de verlichting ook bij aan het energieverbruik van een spa. Al deze factoren kunnen uw elektriciteitsrekening flink omhoog schroeven. Daarom hebben wij bij Relaxation Spas de meest energie zuinige jacuzzi design jacuzzi’s ontwikkeld!

 

Wat verbruikt een jacuzzi?

Zoals hierboven vermeld zijn er een flink aantal factoren die bijdragen aan het energie verbruik van een jacuzzi. Het verbruik van een jacuzzi hangt af van het model dat u hebt gekocht, van de ingestelde temperatuur, de buitentemperatuur, de isolatie technieken, maar ook hoe vaak u de spa gebruikt en de lokale energieprijs.

Het is daarom niet altijd eenvoudig om het stroomverbruik van een jacuzzi benoemen. Wanneer u overweegt om een spa aan te schaffen is het vooral van belang om te kijken naar de isolatie. Vaak is het zo dat een goedkope spa meer energie verbruikt vanwege de mindere isolatie. De Wanneer we het energie verbruik jacuzzi benoemen willen,moet u rekenen op tussen de 0.8 en 1,5 euro per dag in de stand-by stand. Uiteraard lopen deze kosten bij veelvuldig gebruik wat op.

 

Wat kost de meest energie zuinige jacuzzi?

De aanschafprijzen van een spa kunnen behoorlijk variëren. Afhankelijk van de grootte, het aantal zitplaatsen, massage pompen en jetstralen, en de gebruikte isolatietechnieken zijn er spa’s te verkrijgen tussen de 2.000 en 15.000 euro. De meest zuinige jacuzzi valt meestal in de hoogste prijsklasse. Omdat een prijskaartje van 15.000 euro om thuis lekker te ontspannen veel consumenten afschrikt, hebben wij bij Relaxation Spas jacuzzi’s ontwikkeld die energie zuinig zijn en betaalbaar! Zo betaalt u voor de meest energie zuinige jacuzzi bij Relaxation Spa’s nooit meer dan 10.000 euro!

 

Hoe kan ik mijn jacuzzi energie zuinig houden?

Uiteraard kunt u uw jacuzzi energie zuinig houden op meerdere manieren. Denk hierbij aan het instellen van de de temperatuur en het instellen van de massagestralen en straaljets. Als u even alleen een uurtje wilt ontspannen in uw spa, hoeft u natuurlijk niet alle massage pompen te gebruiken. Ook is het raadzaam als u er even uit wilt stappen om de spa af te dekken met een cover zodat de warmte van het water niet verloren gaat. Elke zuinige jacuzzi van Relaxation Spas is uitgevoerd met de nieuwste isolatie technologieën en circulatie pompen om het stroomverbruik te minimaliseren. Wanneer uw spa eenmaal op temperatuur is, is het verbruik aan stroom minimaal om het water op temperatuur te houden. Daarnaast kan een jacuzzi warmtepomp uw ook helpen uw jacuzzi energie zuinig te houden.

 

Energie zuinige jacuzzi bij Relaxation Spas

Een zuinige jacuzzi koopt u bij Relaxation Spas! Door onze jarenlange ervaring in de jacuzzi branche, zijn wij gaan nadenken over het produceren van een jacuzzi energie zuinig is maar tegelijkertijd ook comfortabel zit of ligt en een lust voor het oog is. Dit heeft geleid tot onze eigen Relaxation Spas collectie, waar we uitsluitend gebruik maken van de nieuwste technologieën en isolatie technieken om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Onze Relaxation Spas maken gebruik van energie zuinige jetpompen en de modernste isolatie technieken om de warmte zo lang mogelijk vast te houden.

 

De vele voordelen van een Relaxation Spa Jacuzzi

Wanneer u overweegt om een spa aan te schaffen, is het zeker het overwegen waard om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Niet alleen kunt u onze jacuzzi’s hier bekijken maar wij kunnen u ook alles vertellen over de verschillende isolatietechnieken die wij gebruiken om uw jacuzzi energie zuinig te houden.

Daarnaast kunt u al onze verschillende modellen uitproberen, zoals onze onze Aqua Duo Relaxation Spa of onze Senix Duo Relaxation Spa. Een goede lig- of zithouding is immers ook belangrrijk! Bijkomend voordeel is dat als u een spa aanschaft bij Relaxation Spas, u altijd verzekerd bent service en onderhoud aan uw spa. Wij bieden tot 25 jaar garantie!

Jacuzzi onderdelen

Ook voor jacuzzi onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over ons bedrijf, gevestigd in Belfeld (Limburg?) Lees dan ook eens jacuzzi Limburg

Rate this page