SpaConcept jacuzzi kopen

Nieuwe jacuzzi kopen - Ontdek nu onze Exclusieve lijn aan de nieuwe SpaConcept jacuzzi's ✔

Innovatief op het gebied van Wellness & Design
Robuust, betrouwbaar & uiterst energiezuinig
Standaard geleverd inclusief Warmtepomp

SpaConcept jacuzzi'sBekijk meer informatie
Inclusief Gratis Warmtepomp ✔

SpaConcept Omnia

1 Ligplaats & 5 Zitplaatsen
Aantal personen 6 personen
Afmetingen (cm) 215 x 215 x 90
Aantal jets 39 jets
Jetpompen 4 jetpompen
Warmtepomp 4.5kW
Circulatiepomp ja
Inclusief Gratis Warmtepomp ✔

SpaConcept Serenity

1 Ligplaats & 5 Zitplaatsen
Aantal personen 6 personen
Afmetingen (cm) 215 x 215 x 90
Aantal jets 39 jets
Jetpompen 2 jetpompen
Warmtepomp 4.5kW
Circulatiepomp ja
Inclusief Gratis Warmtepomp ✔

SpaConcept Gemini

2 Ligplaatsen & 3 Zitplaatsen
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (cm) 215 x 215 x 90
Aantal jets 38 jets
Jetpompen 1 jetpomp
Warmtepomp 4.5kW
Circulatiepomp ja

Jacuzzi kopen? Ontdek de gehele nieuwe exclusieve lijn aan SpaConcept jacuzzi’s

Wil je de ultieme ontspanning ervaren in je eigen huis? Ontdek dan de nieuwste lijn jacuzzi’s van Spaconcept. Met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige jacuzzi’s brengen we de luxe van een spa naar jouw achtertuin of binnenruimte.

Luxe Ontwerp en Geavanceerde Technologie

Bij Spaconcept combineren we luxe design met geavanceerde technologie om jacuzzi’s te creëren die een echt statement maken in jouw leefruimte. Onze jacuzzi’s zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een naadloze integratie van comfort en functionaliteit.

Jacuzzi kopen geheel na uw wens

Of je nu op zoek bent naar een intieme jacuzzi met enkele ligplaats of een ruime jacuzzi met 2 ligplaatsen, bij Spaconcept hebben we het perfecte model voor jou. Met verschillende kleuren, opties, verlichting en designs kun je de ontspanningservaring volledig aanpassen aan jouw wensen.

Duurzaamheid, Innovatie & Kwaliteit

Bij Spaconcept streven we naar duurzaamheid en kwaliteit in al onze producten. Onze jacuzzi’s zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds en zorgen voor jarenlang plezier en ontspanning.

Jacuzzi kopen gericht op Ontspanning en Comfort?

Met een jacuzzi van Spaconcept geniet je dagelijks van de ultieme ontspanning en comfort. Laat de stress van de dag van je afglijden terwijl je geniet van het kalmerende effect van warm water en krachtige massagestralen.

Efficiënte Verwarming door de Gratis bijgeleverde Warmtepomp

Bij Spaconcept streven we naar maximale energie-efficiëntie en comfort voor onze klanten. Daarom worden alle SpaConcept jacuzzi’s standaard geleverd met een gratis 4.5kW inverter warmtepomp. Deze geavanceerde warmtepomp zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming van het water, waardoor je kunt genieten van je jacuzzi in alle seizoenen zonder je zorgen te hoeven maken over hoge energierekeningen.

Klantgerichte Service

Bij Relaxation Spa’s staat klanttevredenheid voorop. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte jacuzzi voor jouw behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden. We bieden ook uitgebreide garantie- en serviceopties om ervoor te zorgen dat je jacuzzi altijd in optimale staat blijft.

Ontdek vandaag nog de luxe en ontspanning van onze nieuwe Spaconcept jacuzzi’s en transformeer je huis in een oase van rust en comfort.

5/5 - (9 stemmen)