Jacuzzi Warmtepomp

Verduurzaam jouw jacuzzi en bespaar energie met onze jacuzzi warmtepomp ✔

Compact, geluidsarm en gebruiksvriendelijk
Geschikt voor alle merken jacuzzi’s en spa’s
Compleet inclusief installatie aan huis

Ga naar warmtepompenBekijk meer informatie

4.5kW Warmtepomp +
installatie aan huis

Meest gekozen

Warmtepomp + installatie €1749,-

Beste geschikt voor 2 - 6 persoons jacuzzi's
Maximaal rendement 1 op 10
Type warmtepomp Full inverter
COP-waarde bij 26° 5,5 – 10
Opgenomen Vermogen 0,12 – 0,73 kW
Bijbehorende circulatiepomp ja
Wifi module met app ja
Toepasbaar op Alle jacuzzi’s

6 kW Warmtepomp +
installatie aan huis

Warmtepomp + installatie €1799,-

Beste geschikt voor 6+ persoons jacuzzi's
Maximaal rendement 1 op 9,4
Type warmtepomp Full inverter
COP-waarde bij 26° 5,5 – 9,5
Opgenomen Vermogen 0,16 – 1,10 kW
Bijbehorende circulatiepomp ja
Wifi module met app ja
Toepasbaar op Alle jacuzzi’s

5.5kW Warmtepomp +
installatie aan huis

Warmtepomp + installatie €1999,-

Beste geschikt voor zwemspa's
Maximaal rendement 1 op 9,4
Type warmtepomp Full inverter
COP-waarde bij 26° 6,8 – 15,6
Opgenomen Vermogen 0,09 – 0,84 kW
Bijbehorende circulatiepomp ja
Wifi module met app ja
Toepasbaar op Zwemspa’s

De Energiebesparende Magie van een jacuzzi Warmtepomp

Een warmtepomp is de ideale oplossing om niet alleen van ontspanning te genieten, maar ook om energie te besparen en uw huishouden te verduurzamen. Deze geavanceerde technologie maakt het mogelijk om uw jacuzzi op een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier te verwarmen.

Met een warmtepomp kunt u genieten van de warmte en het comfort van uw jacuzzi zonder dat dit een grote impact heeft op uw energierekening. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen,  haalt een warmtepomp efficiënt warmte uit de omgevingslucht en gebruikt deze om het water van uw jacuzzi op te warmen. Dit betekent dat u aanzienlijk kunt besparen op energiekosten en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint.

Wat is een jacuzzi warmtepomp

Warmtepompen zijn apparaten die op een zeer energiezuinige manier warmte kunnen onttrekken uit de omgeving en deze kan verplaatsen na een ruimte, object of zoals in dit geval een jacuzzi. Het werkt op basis van het principe van warmteoverdracht, waarbij warmte uit de lucht wordt verplaatst na het water. Hierdoor kan een jacuzzi warmtepomp uw jacuzzi of spa energiezuiniger verwarmen en warm houden.

Hoe werkt een jacuzzi warmtepomp

Een warmtepomp voor je jacuzzi of spa werkt door warmte uit de omgeving te verzamelen en te verplaatsen om het water in uw jacuzzi of spa te verwarmen. Dit betekent dat een warmtepomp aanzienlijk minder energie verbruikt dan een conventioneel verwarmingselement dat veel elektriciteit nodig heeft om warmte te genereren. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op het energieverbruik van uw jacuzzi of spa.

Warmtepomp met inverter technologieen

Door het gebruik van inverter technologie kunnen onze warmtepompen de snelheid en capaciteit van de verwarmingsfunctie aanpassen aan de behoeften van uw jacuzzi of spa. Dit betekent dat de warmtepomp efficiënt kan werken, weinig geluid produceert en alleen de benodigde energie verbruikt die nodig is om het water op de gewenste temperatuur te houden. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere jacuzzi-ervaring.

Bovendien zijn onze warmtepompen voorzien van geavanceerde regelsystemen en sensoren die de prestaties van de pomp bewaken en optimaliseren. Deze systemen zorgen ervoor dat de warmtepomp efficiënt werkt en de gewenste watertemperatuur behoudt. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op een comfortabele, ontspannende en energieefficiënte jacuzzi-ervaring.

Jacuzzi warmtepomp installatie service aan huis

Wij begrijpen dat het installeren van een warmtepomp op uw jacuzzi of spa best ingewikkeld kan zijn. Er komt stiekem toch veel bij kijken om een warmtepomp zo efficiënt mogelijk te laten functioneren op een jacuzzi. Daarom biedt Relaxation Spa’s onze warmtepompen met complete installatie aan voor uw jacuzzi of spa.

Onze deskundige technici zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het installeren van warmtepompen op jacuzzi’s en spa’s. Of u nu een nieuwe jacuzzi  of een gebruikte jacuzzi heeft aangeschaft, onze professionele en ervaren installateurs zorgen ervoor dat uw warmtepomp vakkundig en professioneel wordt geïnstalleerd.

Hoe installeren wij een jacuzzi warmtepomp op uw jacuzzi of spa

Bij Relaxation Spa’s zijn we er trots op dat we een systeem hebben ontwikkelt om onze warmtepompen te kunnen installeren op vrijwel elke jacuzzi of spa. Doormiddel van een apart leidingcircuit en energiezuinig circulatiepompje twv € 260 speciaal voor de warmtepomp, kunnen wij de optimale waterdoorstroming en werking van de warmtepomp garanderen. En hoeven wij het bestaande leidingwerk van uw jacuzzi niet aan te passen. Wat natuurlijk ten goede komt van de levensduur en eventuele garantie van uw jacuzzi.

Ook doormiddel van een aantal slimme technieken zijn we in staat om de jacuzzi warmtepomp aan te sluiten op het besturingssysteem van uw jacuzzi. Waardoor de warmtepomp naadloos wordt geintegreert op uw jacuzzi. Dit betekent dat u geen extra stroom aansluitingen of dure systemen hoeft aan te schaffen. En blijft het vertrouwde comfort en gebruiksgemak van uw jacuzzi behouden. Ook kunt u indien nodig nog altijd uw standaard verwarming gebruiken in geval van nood.

Heeft u vragen over onze jacuzzi warmtepompen of installatie?

U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een email sturen. Ook kunt u rechts onder op de pagina onze chatfunctie gebruiken. Waarop wij persoonlijk direct antwoord geven op al uw vragen. Bekijk onze contactpagina voor al onze contactgegevens. Mocht u in de buurt zijn? kunt u altijd even langskomen, en kunnen wij u vergezeld van een kop koffie het best passende advies geven.

4.9/5 - (32 stemmen)