Jacuzzi Warmtepompen

Geniet van het bubbelen, zonder uw energierekening te verdubbelen ✔

•  Bespaar tot wel 75% aan energiekosten
  Warmtepompen specifiek voor jacuzzi’s
  Ook voor de installatie kunt u bij ons terecht

 

Bekijk warmtepompenWarmtepomp installatie service

4.5kW Mini Inverter Jacuzzi Warmtepomp

€ 639,00

(5/5)

5kW Mini Inverter Jacuzzi Warmtepomp

€ 899,00

(5/5)

5.5kW Full Inverter Jacuzzi Warmtepomp

€ 999,00

(5/5)

6kW Full Inverter Jacuzzi Warmtepomp

€ 1599,00

(5/5)

Een warmtepomp specifiek voor uw jacuzzi kopen?

Bent u op zoek naar een manier om uw energiekosten te verlagen en tegelijkertijd het milieu te helpen? Dan is het overwegen waard om in een warmtepomp te investeren. In dit artikel zullen we uitleggen waarom inverter warmtepompen energiebesparend zijn en waarom het voor u voordelig kan zijn om in deze te investeren.

Wat is een jacuzzi warmtepomp?

Een warmtepomp is een apparaat dat gebruikmaakt van elektriciteit om warmte te verplaatsen van de ene plaats naar de andere. In het geval van een warmtepomp voor een jacuzzi, wordt de warmte van de buitenlucht geabsorbeerd en naar het water van de jacuzzi verplaatst. Dit proces maakt gebruik van dezelfde principes als een airco unit, maar dan in omgekeerde volgorde.

Waarom zijn jacuzzi warmtepompen energiebesparend?

Warmtepompen maken gebruik van elektriciteit om warmte te verplaatsen, in plaats van om deze te genereren. Dit betekent dat ze veel minder energie verbruiken dan verwarmingselementen die gebruikmaken van elektriciteit om warmte te genereren. Bovendien kan de warmte die door een warmtepomp wordt geabsorbeerd uit de buitenlucht gratis worden gehaald. Dat betekent dat u geen extra energie hoeft te gebruiken om deze te creëren.

Werkt een warmtepomp ook in koude temperaturen?

Jacuzzi warmtepompen zijn in staat om in koude omstandigheden hun werk te doen. Onze jacuzzi warmtepompen werken al vanaf -15 graden celsius. Hierdoorschakelt de warmtepomp niet zomaar uit als de buitentemperatuur te laag wordt. Handig als je de jacuzzi ook in de winter wilt benutten.

Waarom zou u investeren in een warmtepomp voor uw jacuzzi?

Er zijn een aantal goede redenen waarom u een warmtepomp voor uw jacuzzi zou moeten overwegen:

  1. Energiebesparing: Zoals eerder vermeld, kunt u veel energie besparen door gebruik te maken van een warmtepomp in plaats van een verwarmingselement dat elektriciteit gebruikt om warmte te genereren. Dit kan resulteren in lagere energiekosten voor u.
  2. Milieuvriendelijk: Omdat warmtepompen minder energie verbruiken, zijn ze ook beter voor het milieu. Ze produceren minder uitstoot van broeikasgassen, wat betekent dat ze bijdragen aan de inspanningen om de opwarming van de aarde te verminderen.
  3. Bespaar niet alleen nu, maar ook in de toekomst: Zoals iedereen weet zijn de energiekosten nu vele malen hoger, en waarschijnlijk zullen deze ook hoog blijven of zelfs stijgen. Een warmtepomp voor uw jacuzzi is een eenmalige investering waar u een lange tijd plezier van heeft en aanzienlijk aan kosten bespaard in de toekomst

Jacuzzi warmtepomp laten installeren door Relaxation Spa’s?

Wij bieden de complete installatie van een warmtepomp op uw jacuzzi aan. Ons team van professionele technici zorgt ervoor dat de installatie snel en efficiënt verloopt, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de energiebesparing die een warmtepomp met zich meebrengt.

jacuzzi warmtepompen
jacuzzi warmtepomp