Jacuzzi onderdelen

Onderdelen voor alle soorten jacuzzi's & spa's ✔

  Uitgebreid assortiment voor alle merken
  Snelle levering met uitgebreide garanties
  Uitsluitend alleen kwaliteits onderdelen

 

Bekijk ons aanbodNeem contact op
jacuzzi warmtepomp

Warmtepompen

hotspring circulatiepomp

Circulatiepompen

jacuzzi pomp

Jetpompen

jacuzzi display

Displays

ozonator

Ozonators

jacuzzi heater

Heaters

jacuzzi pomp

Airblowers

balboa GS501Z

Besturingen

Jacuzzi en spa onderdelen voor alle soorten en merken

Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen of uitbreidingen voor uw warmtepomp jacuzzi, design jacuzzi of tweedehands jacuzzi? Hier vindt u alles wat u nodig heeft ter vervanging van uw spa of bubbelbad. Van nieuwe circulatiepompen, jetpompen tot heaters en coverlifters. Belangrijk om te weten is dat spa onderdelen vaak niet merk afhankelijk zijn en voor meerdere jacuzzi’s te gebruiken zijn. Bent u er niet helemaal zeker van? Dan kunt u natuurlijk gewoon contact opnemen met ons.

Universele Jacuzzi onderdelen

Vrijwel alle jacuzzi onderdelen zijn te gebruiken voor verschillende A- en B-merken spa’s. Uiteraard is het van belang om eerst de specificaties te checken.

Welk onderdeel heb ik nodig?

Werken de bubbels in jouw bubbelbad niet meer? Of warmt het water niet meer goed op? Dan is het belangrijk om te achterhalen welk jacuzzi onderdeel aan vervanging toe is. Ieder onderdeel stuurt namelijk een eigen gedeelte in de spa aan.

Circulatiepomp voor de spa

De circulatiepomp pompt water door het filter en de heater. Door de circulatiepomp blijft het water in beweging en kunnen desinfectiemiddelen goed werken. Is uw circulatiepomp aan vervangen toe? Let dan goed op de aansluiting en prestaties. Een grote jacuzzi heeft bijvoorbeeld een krachtige pomp nodig.

Spa blower

De spa blower zorgt voor de bubbels. De air blower pompt lucht rond in het water en die zorgt voor bubbels. De spa blowers bij ons in de webshop hebben een universele aansluiting waardoor ze op vrijwel iedere spa passen.

Spa heater

De spa heater zorgt voor de gewenste temperatuur in uw jacuzzi. Zo geniet u niet alleen van heerlijke bubbels, maar wordt uw lichaam ook heerlijk opgewarmd zodat het helemaal tot rust komt. Een spa onderdeel is vaak universeel en niet gebonden aan een bepaald merk. Verwarmt uw jacuzzi niet meer goed? Vervang dan het verwarmingselement. Het verwarmingselement is namelijk onderhevig aan slijtage en moet doorgaans na 5 tot 10 jaar vervangen worden.

Ozonator

Een jacuzzi ozonator  is een apparaat dat met behulp van een ultraviolette lamp of een CD-chip, ozongas aanmaakt. Dit gas wordt gebruikt om het water te reinigen van bacteriën en micro-organismen. Ozon is het snelst werkende desinfectiemiddel voor jacuzziwater. Met ozon behandeld water kunt u extra hard genieten in uw jacuzzi. U ondervindt geen irritatie aan uw ogen en slijmvliezen, als u de jacuzzi ozonator goed gebruikt, kunt u de concentratie chloor in het water tot een minimum beperken.

Met welke onderdelen kan ik mijn spa uitbreiden?

Wij hebben alle essentiële jacuzzi onderdelen te koop in onze webshop. Daarnaast kunt u ook terecht voor handige extra’s zoals bijvoorbeeld coverlifters.  Al deze uitbreidingen zijn optioneel en maken het gebruik van de spa wel een stuk comfortabeler.