Ontdek de magie van een Relaxation Spa design jacuzzi!

Bij Relaxation Spa’s zijn we gespecialiseerd in de verkoop van design jacuzzi’s, tweedehands jacuzzi’s, jacuzzi warmtepomp en alle soorten jacuzzi onderdelen voor reparaties en onderhoud. Relaxation Spa’s jacuzzi’s zijn meer dan gewone jacuzzi’s. Al onze jacuzzi’s zijn zeer energiezuinig, hebben een uniek design en een duurzame constructie. Relaxation Spas is dé winkel waar u terecht kunt voor allerlei soorten design jacuzzi’s. Wij bieden unieke producten aan van hoge kwaliteit zodat u het maximale uit uw jacuzzi kunt halen.

 

Design jacuzzi’s

Elke dag zijn we bezig met het ontwikkelen van design jacuzzi’s. Een belangrijk onderdeel voor ons is innovatie en design. Wij zijn de toekomst op het gebied van design jacuzzi’s. Wij overtreffen uw verwachtingen door uitsluitend de nieuwste technologische constructies en de beste innovatieve designs te gebruiken. Daarnaast is het ons gelukt om al onze jacuzzi’s zo efficiënt mogelijk te fabriceren met een zo laag mogelijk energiegebruik.

 

Voordelen design jacuzzi’s

Wist u dat een jacuzzi meerdere gezondheidsvoordelen heeft? Jacuzzi’s hebben een ontspannende werking waardoor het zeer stressverlagend werkt. Minder stress betekent uiteraard minder lichamelijke klachten en een betere nachtrust. Onze jacuzzi’s bieden een krachtige hydrotherapeutische massage aan. De design jacuzzi’s bevatten sterke energiezuinige jetpompen en verschillende soorten jets inclusief TurboVenturi lucht toevoeren. Dit laatste zorgt voor extra krachtige massagestralen.

 

Een jacuzzi in uw eigen tuin: waar moet u rekening mee houden?

Er zijn verschillende zaken waar u van te voren goed over moet nadenken voordat er een jacuzzi wordt aangeschaft. Een van de belangrijkste zaken is dat het onderhoud van de jacuzzi tijd kost. Hoe beter de design jacuzzi wordt onderhouden, hoe langer de levensduur. De juiste accessoires voor de jacuzzi zijn essentieel voor een goed onderhoud. Denk hierbij aan pompen, filters, chloor en overkappingen. Daarnaast is het belangrijk om een jacuzzi aan te schaffen bij een erkende leverancier. Mocht er iets met de jacuzzi aan de hand zijn, is het fijn als de leverancier goed te bereiken is en de klantenservice voor u klaar staat. Bij Relaxation Spa’s is dat in ieder geval wel zo!

Daarnaast is het verstandig om de jacuzzi aan te sluiten op een aparte stroomgroep. Onze jacuzzi’s zijn vriendelijk in energieverbruik, maar het is alsnog een extra belasting op de stroomgroep in verhouding met een huishouden zonder jacuzzi. Ook komen er extra voorzieningen bij kijken zoals de waterafvoer en watertoevoer.

Heeft u nagedacht voor hoeveel personen u de jacuzzi wilt aanschaffen? Een design jacuzzi voor meer personen is natuurlijk gezelliger. Maar dit brengt ook meer onderhoud en kosten met zich mee. Als u een jacuzzi voor buiten zoekt, moet u goed nadenken over de plek in de tuin waar u de jacuzzi zult plaatsen. Zorg voor een goede overkapping, dit scheelt ook veel in het onderhoud.

 

Assortiment design jacuzzi’s

Senix Duo
Design jacuzzi: white pearl – elegant grey

Deze jacuzzi biedt plaats voor 5 personen tegelijkertijd en is hét topmodel uit onze collectie. Senix Duo is optimaal voor hydrotherapeutische massages en heeft dit model een zeer moderne uitrusting.

Senix
Design jacuzzi: white pearl – elegant grey

Dit model jacuzzi is de meest gekozen van ons assortiment! Senix biedt luxe en comfort in één. De ruime jacuzzi biedt plaats aan voor 6 personen en heeft 80 verschillende massagejets

Aqua Duo
Design jacuzzi: white pearl – elegant grey/grey wood

De Aqua Duo jacuzzi biedt plaats voor 5 personen en heeft een compacter formaat dan de Senix Duo. Deze design jacuzzi biedt alle kwaliteits constructies die de grotere modellen ook bieden!

Aqua
Design jacuzzi: white marble – elegant grey

Ook dit model jacuzzi is een 6-persoons bubbelbad, alleen is deze net wat compacter en kleiner dan de Senix.

 

Verschillen tussen een jacuzzi en een hottub

De hottub was eerder uitgevonden dan de jacuzzi. De allereerste hottubs waren de ronde, houten tonnen van vroeger. Deze werden warm gestookt met hout. Een jacuzzi wordt van origine niet van hout gemaakt en is een spabad met massagejets. Jacuzzi is eigenlijk een merknaam, maar is zó populair geworden dat we geen andere benaming meer gebruiken. De jacuzzi is een vernieuwde variant van de hottub.

 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij Relaxation Spa’s altijd op nummer 1. Wij willen dat u tevreden bent met uw design jacuzzi en er het maximale uit haalt. Mocht u nog ergens tegenaan lopen, vragen hebben over onze design jacuzzi’s of een kijkje willen nemen in één van onze showrooms? Wij helpen u graag verder! U kunt ons altijd bereiken op +31657790102 of contact@relaxationspas.eu.

Onze showroom is te bezoeken op het volgende adres:

Blauwwater 9M
5951DB Belfeld
Nederland
(Open op afspraak)

Bekijk ook eens:

Rate this page