Dagje uit in je eigen spa

In de huidige drukke tijd is ontspanning belangrijker dan ooit tevoren. Maar waar vind je nou de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen? Juist, in je eigen spa! Met deze tips maak je van je eigen badkamer een oase van rust en ontspanning. En dat zonder de stress van het plannen, het reizen en de kosten van een commerciële spa. Pak dus je favoriete thee of schenk een goed glas wijn in, maak een hapjesplank met alles wat je lekker vindt, en geniet van de zachtste handdoeken die je in huis hebt. Met een paar kaarsen, een lekker muziekje en een jacuzzi van Relaxation Spa’s, tover je jouw badkamer zomaar om tot de perfecte spa voor jou.

Waarom in je eigen spa?

Een dagje uit in je eigen spa biedt talloze voordelen ten opzichte van een bezoek aan een commerciële spa. Zo hoef je geen lange reistijden te maken en bespaar je kosten voor entree en andere extra’s. Wil je een lekker drankje? Die schenk je zelf gratis in, wanneer je dat wilt! Of wil je toch liever ’s middags in de jacuzzi in plaats van ’s ochtends? Ook dat is geen enkel probleem. Je hebt alle tijd voor jezelf, zonder afspraken of tijdsdruk. En je hebt nooit dat je net lekker aan het ontspannen bent, en dan precies je tijd om is. Wil je een uurtje langer in die jacuzzi? Lekker doen! Niemand die je eruit kan sturen in je eigen huis. Een dagje uit in je eigen spa biedt dus alle rust en ontspanning die je nodig hebt, zonder de stress van het reizen en de drukte van een commerciële spa.

Volledig gepersonaliseerd

Bij een commerciële spa is er vrijwel altijd wel een mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Maar hebben ze ook die speciale thee die jij thuis altijd zo graag drinkt? Of hebben ze precies die ene chocolaatjes die je het liefste eet? Als je kiest voor een spa dagje in je eigen huis, kan je ervoor zorgen dat alles precies is zoals jij het wilt. Ga de dag van tevoren naar de winkel om al je favoriete hapjes en drankjes te halen en zorg dat het klaarstaat aan de rand van de jacuzzi. Wil je niet alleen maar genieten van de rust, maar ook nog iets doen tussendoor? Leg dan een fijn boek klaar en zet de radio aan met je favoriete muziek. Of misschien wil je wel een spannende film of een gave serie kijken! Zet dan je laptop of een ander scherm klaar op een mooie afstand van je bad, zodat je vanuit je jacuzzi lekker kunt genieten. Pas hierbij natuurlijk wel goed op, want elektriciteit en water zijn geen goede match. Tot slot maak je je spa dag helemaal compleet met lekkere luxe verzorgingsproducten, zoals een fijn gezichtsmasker of een zachte body crème. Wees wel voorzichtig met verzorgingsproducten in de jacuzzi, want niet alle producten zijn hier geschikt voor. Laat het badschuim en de shampoo bijvoorbeeld liever achter bij je douche.

Maak het gezellig!

Het kan heerlijk zijn om een dagje voor jezelf te hebben, zonder dat de kinderen iets van je moeten of iemand anders je nodig heeft. Maar soms is het ook fijn om een spa dag te delen met anderen. Tijdens het ontspannen is er immers genoeg tijd om eens lekker bij te praten. Nodig bijvoorbeeld je beste vriendinnen uit voor een heerlijke vrouwendag. Sla de wijn, hapjes en andere drankjes maar vast in, want het wordt sowieso gezellig met alle meiden. Met z’n allen vind je de rust en ontspanning terug en maak je tegelijk de mooiste herinneringen met elkaar. Wil je het echt helemaal luxe maken? Dan kan je ook nog eens een persoonlijke masseur inhuren, zodat jij en je vriendinnen van top tot teen ontspannen.

Met een aantal kaarsen, een fijne geurkaars of een lekkere wierook maak je de sfeer helemaal compleet. Lampen op zacht, rustige achtergrond muziek aan en niets kan jouw dag nog verstoren. Tot slot maak je het helemaal af met comfortabele badjassen en handdoeken, zodat je ook nog volop kan genieten wanneer je uit de jacuzzi stapt.

Daten in je eigen thuis spa

Een thuis spa is natuurlijk niet alleen een plek om zelf heerlijk te ontspannen. Je kunt er ook een ontzettend romantische setting van maken voor een date met je geliefde. Tover je badkamer om tot de ultieme spa, met kaarsen, geurige oliën en zachte handdoeken en badjassen. Zorg voor een fles goede wijn, zet jullie favoriete hapjes klaar en speel rustige, romantische muziek af op de achtergrond. Met het lekkere warme water en de fijne bubbels van de jacuzzi, wordt jouw date zeker een succes. Een date in je eigen spa wordt hierdoor een onvergetelijke en intieme ervaring, waardoor je nog dichter bij elkaar zult komen.

Natuurlijk hoort een lekkere massage ook bij een echte spa dag. Op internet zijn verschillende tutorials te vinden om een heerlijke massage te geven aan je geliefde. Verwen elkaar om de beurt met een fijne massage, zodat je allebei lekker kunt ontspannen. En met een lekker ruikende massageolie, wordt het nog intiemer en rustgevender.

Dompel onder in ontspanning

Met deze tips wordt jouw badkamer een echte spa. Vergeet vooral niet om je telefoon uit te zetten en ten volle te genieten van deze welverdiende rust. Niets of niemand hoeft je nu te storen! Een dagje uit in je eigen spa is dus de ultieme manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Met een paar simpele aanpassingen maak je van je eigen badkamer een oase van rust en ontspanning. Geniet van de persoonlijke aandacht, het comfort en de luxe die je eigen spa je biedt. Want zeg nou zelf, wie wil er nou niet volledig ontspannen en opgeladen weer de dag tegemoet treden?

Klinkt zo’n spa-dag wel lekker, maar heb je nog geen jacuzzi in huis? Geen probleem, want wij bieden kwalitatief uitstekende tweedehands jacuzzi’s aan. Heb je wel een jacuzzi, maar moet er eerst een onderdeel vervangen worden? Ook dat regel je eenvoudig via Relaxation Spa’s. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan warmtepompen en andere jacuzzi onderdelen.